- Berichten
- 822
Gisteren was het weer eens tijd voor zalm op de plank.
Nu had ik van de week het recept gezien van Barts en dat leek mij en de rest van de familie wel heel erg lekker dus zo gezegd zo gedaan.
Vrijdagavond de zalm uit de vriezer gehaald en in de koelkast gelegd om deze langzaam te laten ontdooien.
Aangezien ik zelf ook een groot liefhebber ben van zalm op de plank met bruine basterdsuiker en dyonmosterd had ik besloten om ??n deel met bruine suiker en dionmosterd en het andere deel met het recept van Barts.
Hierbij dus wat indrukken van de voorbereiding en bereiding van de zalm op de planken:
Bruine suiker met dyonmosterd:
Zalm a la Barts ( planked salmon van Steven Raichlen)
En dan op de Primo XL
Nu maak ik normaal gesproken ook nog foto's van het eindresultaat maar dat is er volledig bij ingeschoten maar ik kan jullie wel mededelen dat alles in een mum van tijd op was.
De zalm a la Stephen Raichlen was veruit favoriet en moest van de familie de volgende keer weer op het menu. Kortom een groot succes en aan te bevelen.
Bedankt voor het meekijken
Nu had ik van de week het recept gezien van Barts en dat leek mij en de rest van de familie wel heel erg lekker dus zo gezegd zo gedaan.
Vrijdagavond de zalm uit de vriezer gehaald en in de koelkast gelegd om deze langzaam te laten ontdooien.
Aangezien ik zelf ook een groot liefhebber ben van zalm op de plank met bruine basterdsuiker en dyonmosterd had ik besloten om ??n deel met bruine suiker en dionmosterd en het andere deel met het recept van Barts.
Hierbij dus wat indrukken van de voorbereiding en bereiding van de zalm op de planken:
Bruine suiker met dyonmosterd:

Zalm a la Barts ( planked salmon van Steven Raichlen)


En dan op de Primo XL

Nu maak ik normaal gesproken ook nog foto's van het eindresultaat maar dat is er volledig bij ingeschoten maar ik kan jullie wel mededelen dat alles in een mum van tijd op was.
De zalm a la Stephen Raichlen was veruit favoriet en moest van de familie de volgende keer weer op het menu. Kortom een groot succes en aan te bevelen.
Bedankt voor het meekijken