- Berichten
- 131
Deze week lid geworden van het Genootschap dus meteen maar mijn debuut maken met een Beer Can Chicken voor een stikkertje 
Beer Can Chicken 01-10-2016
Tante Door 1400 gram van slagerij REAS in zoetermeer. Dit is echt het neusje van de zalm, probeer het eens!
Tl mosterpoeder
El paprika poeder
El knoflook poeder
El kerrie poeder
Tl selderij zout
Tl komijn
Tl cayenne peper
Tl mix voor kip traditioneel van versteegen
Laurier blaadjes en kippenboulion in het blik gevuld met water
Bereiding op de OTG57 in 1 uur 45 minuten , kern temp 75 graden, klein rookbommetje met pecan voor subtiel rookje..
De kip was heerlijk mals en super sappig, jasje was krokant op de grill maar zodra op de snijplank trekt het vocht van binnenuit direct in de huid en wordt week. Hebben jullie dat ook ?
Volgende keer weer aan het spit, ook een geweldige methode.

Beer Can Chicken 01-10-2016
Tante Door 1400 gram van slagerij REAS in zoetermeer. Dit is echt het neusje van de zalm, probeer het eens!
Tl mosterpoeder
El paprika poeder
El knoflook poeder
El kerrie poeder
Tl selderij zout
Tl komijn
Tl cayenne peper
Tl mix voor kip traditioneel van versteegen
Laurier blaadjes en kippenboulion in het blik gevuld met water
Bereiding op de OTG57 in 1 uur 45 minuten , kern temp 75 graden, klein rookbommetje met pecan voor subtiel rookje..
De kip was heerlijk mals en super sappig, jasje was krokant op de grill maar zodra op de snijplank trekt het vocht van binnenuit direct in de huid en wordt week. Hebben jullie dat ook ?
Volgende keer weer aan het spit, ook een geweldige methode.