BasBQ
Beef en Steak

Workshop The Sunday Meat Experience door Gertjan Kiers (demoslager)

Helemaal goed!
 
Lijkt mij ook wel heeeeeeeel leuk....
 
We hebben al 6 man, als er nog 4 bij komen, kunnen we ons wellicht beter als groep inschrijven en korting krijgen?
 
Er kunnen maximaal 15 man meedoen, ik denk niet dat hij moeite heeft om deze workshop te vullen zonder korting te geven.
 
The Sunday Meat Experience vindt plaats op zondag 13 september aanstaande bij horecaslagerij Fontijn Vlees en Vleeswaren te Weesp. Deze workshop op individuele inschrijving vangt aan om 12.30 uur en duurt circa drie uur.

Wij hebben nu 6 deelnemers ;-)
Ik rij, rond 10:45 uur,  vanaf Barendrecht naar Weesp (normaal 1:30 uur).
Wie wil er meerijden? en waar moet ik je ophalen?

Langemakki - Martijn
drdre67
Jorte
Looney
mrwolf
Ceriel

Groet, Martijn
 
Mooi aanbod, maar ik woon zelf een klein half uurtje van Weesp, dus ik heb geen lift nodig. Ik denk dat voor Ceriel de route via Barendrecht ook niet optimaal is  :D

 
Dank voor het aanbod.
Ik woon in Zoetermeer en kan best een stukje jou kant op komen als dat beter aansluit op de route.

 
Dank voor aanbod, maar ik woon lekker dichtbij (centrum Amsterdam).
Kijk er naar uit, wordt vast ook erg gezellig :)
 
Ik heb er zin in, betaald dus wat mij betreft kan het los :)..
 
Altijd handig, die persoonlijke berichten.... ;)

Ik heb er iig zin in! Mouwen opstropen en d'ran  :D
 
Ceriel zei:
Altijd handig, die persoonlijke berichten.... ;)

Ik heb er iig zin in! Mouwen opstropen en d'ran  :D

Dat is niet hygienisch volgens een lezer van de Televaag.......
 
drdre67 zei:
Langemakki zei:
drdre67 zei:
Dank voor het aanbod.
Ik woon in Zoetermeer en kan best een stukje jou kant op komen als dat beter aansluit op de route.

afspreken bij de afslag Gouda A12?
http://www.parkeerlijn.nl/carpool/waddinxveen/carpool-gouda-waddinxveen/
Hoi Martijn,

Ik dacht dat ik je mail beantwoord had.
Parking is prima  ,hoe laat kan jij daar zijn.

Helaas het mailen via deze website werkt soms niet goed, ik heb niets ontvangen..
is 11:00 uur, ok?
 
Nou, net terug. Het was leerzaam en gezellig.
Het klasje zit er klaar voor (althans, een deel van het klasje).

En waar gaat het dan over?
Hierover dus!

De meester laat het allemaal zien en snijdt het beestje uit elkaar.

Tja....daar zit de cote de boeuf....


Het hele beestje werd gedemonteerd tot in de kleine stukjes, erg leuk om zo'n vakman aan de slag te zien.
Uitleg was ook heel helder.....maar ik vrees dat het bij mij duizelde....dit onthoud ik vast niet allemaal  :p
 
Leuke middag gehad! Leuk om weer wat gezichten aan forumnamen te kunnen koppelen.
Eigenlijk stelt het schoonmaken van een sukade niets voor, evenals de rolladeknoop... :p
Het kernwoord van de middag was volgens mij reepjesvlees  :D









Hier zou eigenlijk geluid bij moeten zitten:


Het heupbeen:





 
Terug
Bovenaan Onderaan