Vandaag maar weer eens spareribs gemakt volgens de 3-2-1 methode. Op deze manier vinden we de ribjes het lekkerst.
Nu i.c.m. zuurkool. De winterkost kan tenslotte weer. En ik moet zeggen... een heerlijke combinatie die winterkost en BBQ.
Hier even een plaatje van de buitenkeuken, met het n?t afgemaakte tafeltje voor de gasBBQ.


De bekende voorbereiding...

Zo zagen ze er na +/- 3 uur uit.


Daarna de ribs per stuk ingepakt en een eetlepel appelsap erbij gevoegd.


Gaar waren ze in ieder geval...


Het resultaat...


En weer bedankt voor het lezen/plaatjes kijken.
Nu i.c.m. zuurkool. De winterkost kan tenslotte weer. En ik moet zeggen... een heerlijke combinatie die winterkost en BBQ.
Hier even een plaatje van de buitenkeuken, met het n?t afgemaakte tafeltje voor de gasBBQ.


De bekende voorbereiding...

Zo zagen ze er na +/- 3 uur uit.


Daarna de ribs per stuk ingepakt en een eetlepel appelsap erbij gevoegd.


Gaar waren ze in ieder geval...



Het resultaat...


En weer bedankt voor het lezen/plaatjes kijken.