Goedemorgen allen,
Ik ben Tom, 35 lentes jong en woon in het mooie Nijverdal.
Ooit ben ik begonnen met een kleine 13" mini kamado, die heeft plaats gemaakt voor een groter ei.
Waar ik voornamelijk Low&Slow gerechten maak.
De Cadac Carri Chef met pizzasteen word regelmatig voor verse pizza gebruikt.
En een ideal ding voor op de camping.
Verder nog heb ik nog een simpele rooktoren met een CSG.
Nu ben ik met een nieuw projectje bezig.
Ik wil een wijnkoelkast voorzien van een Inkbird controler, luchtbevochtiger en ontvochtiger.
Zo kan je je eigen klimaat controleren, om vlees te drogen/rijpen.
Is nu alleen nog wachten op de luchtbevochtiger
En omdat plaatjes het altijd goed doen, een paar eigen gemaakte creaties :
Groeten van Tom
Ik ben Tom, 35 lentes jong en woon in het mooie Nijverdal.
Ooit ben ik begonnen met een kleine 13" mini kamado, die heeft plaats gemaakt voor een groter ei.
Waar ik voornamelijk Low&Slow gerechten maak.
De Cadac Carri Chef met pizzasteen word regelmatig voor verse pizza gebruikt.
En een ideal ding voor op de camping.
Verder nog heb ik nog een simpele rooktoren met een CSG.
Nu ben ik met een nieuw projectje bezig.
Ik wil een wijnkoelkast voorzien van een Inkbird controler, luchtbevochtiger en ontvochtiger.
Zo kan je je eigen klimaat controleren, om vlees te drogen/rijpen.
Is nu alleen nog wachten op de luchtbevochtiger
En omdat plaatjes het altijd goed doen, een paar eigen gemaakte creaties :
Groeten van Tom