- Berichten
- 3.153
Mijn WGA zal het morgen, 8 sept. 2013 letterlijk en figuurlijk warm krijgen in Nootdorp!
Voor de gelegenheid het kleinste BBQ-kind van de familie netjes gepoetst van buiten en keurig schoon gemaakt aan de binnenkant.
Rooster in top seasoned conditie en alu folie op de bodem maken het plaatje af.
De WGA zal morgen aan de bak moeten in plaats van zijn grotere broers die thuis blijven dit keer als gevolg van beperkte transportmogelijkheid.
Ik heb de keuze laten vallen op 2 gerechten en deze vandaag alvast voorbereid.
- Met roomkaas gevulde kastanje champignons omwikkeld met ontbijtspek, dit naar voorbeeld van enige tijd geleden van Boldeagle (Mike)
- Noorse zalm met Thai marinade, morgen roken en garen op red cedar wood plankjes.
Zolang er voorraad zijn de aanwezigen welkom om van beide gerechten te komen proeven!
hier zijn de plaatjes bij het verhaaltje:
glimmende WGA
binnenkant ready to go!
de inkopen op het aanrecht
beetje priegelwerk, maar wel leuk
rode ui die met de monchou en bbq saus wordt gemengd als vulling
het spekjasje pas goed
wie kent deze plankjes niet?
eventjes passen of we genoeg plankjes in het water hebben liggen
de Thaise marinade mag er lekker intrekken
Ik zou zeggen, kom morgen even live kijken en proeven!
Voor de gelegenheid het kleinste BBQ-kind van de familie netjes gepoetst van buiten en keurig schoon gemaakt aan de binnenkant.
Rooster in top seasoned conditie en alu folie op de bodem maken het plaatje af.
De WGA zal morgen aan de bak moeten in plaats van zijn grotere broers die thuis blijven dit keer als gevolg van beperkte transportmogelijkheid.
Ik heb de keuze laten vallen op 2 gerechten en deze vandaag alvast voorbereid.
- Met roomkaas gevulde kastanje champignons omwikkeld met ontbijtspek, dit naar voorbeeld van enige tijd geleden van Boldeagle (Mike)
- Noorse zalm met Thai marinade, morgen roken en garen op red cedar wood plankjes.
Zolang er voorraad zijn de aanwezigen welkom om van beide gerechten te komen proeven!
hier zijn de plaatjes bij het verhaaltje:
glimmende WGA

binnenkant ready to go!

de inkopen op het aanrecht

beetje priegelwerk, maar wel leuk

rode ui die met de monchou en bbq saus wordt gemengd als vulling

het spekjasje pas goed

wie kent deze plankjes niet?

eventjes passen of we genoeg plankjes in het water hebben liggen

de Thaise marinade mag er lekker intrekken

Ik zou zeggen, kom morgen even live kijken en proeven!