Vorige week liep ik tegen een biologisch kippetje aan en aangezien ze hier dol zijn op kip (en ik ook) deze meteen meegenomen om op de Q te zetten.
Donderdag de kip in de rub gezet.
Vrijdag ochtend kom ik eerst tot de constatering dat ik krap aan in mijn kolen zit. Het was flink koud en op mijn fietsje naar de Boerenbond om eens te kijken of ze nog kolen hadden. Gelukkig kwam er uit het magazijn nog een zakje van 3 kg te voorschijn.
BBQ klaargezet en aangestoken.
Bierblik opengemaakt en leeggedronken. Knijp ik het blik meteen plat, dus tweede blik leeggedronken en Westmalle erin.
kip er op gezet, of er tussen want op een 47 past hij niet op het rooster, de deksel is te laag.
en klaar,na ongeveer een groot uur, nou...kippetje valt om en bij het overeind zetten prik ik door het alu bakje. Alle zooi lag nu in de asbak van de Weber.
Het was wel een smakelijk Kippetje.
Ik had zoiets al eens met oud buin gedaan maar Westmalle is nog lekkerder.
Donderdag de kip in de rub gezet.

Vrijdag ochtend kom ik eerst tot de constatering dat ik krap aan in mijn kolen zit. Het was flink koud en op mijn fietsje naar de Boerenbond om eens te kijken of ze nog kolen hadden. Gelukkig kwam er uit het magazijn nog een zakje van 3 kg te voorschijn.
BBQ klaargezet en aangestoken.


Bierblik opengemaakt en leeggedronken. Knijp ik het blik meteen plat, dus tweede blik leeggedronken en Westmalle erin.

kip er op gezet, of er tussen want op een 47 past hij niet op het rooster, de deksel is te laag.

en klaar,na ongeveer een groot uur, nou...kippetje valt om en bij het overeind zetten prik ik door het alu bakje. Alle zooi lag nu in de asbak van de Weber.

Het was wel een smakelijk Kippetje.
Ik had zoiets al eens met oud buin gedaan maar Westmalle is nog lekkerder.