BasBQ
Beef en Steak

Westmalle Dubbel Kippetje (met hindernissen)

Camiel zei:
El Fumarole zei:
....
Maar voor mezelf gebruik ik tegenwoordig de spatchcock methode. Kip gaart mooier en je krijgt een betere korst, dus meer smaak. En je kunt voor- en achterkant kruiden.

met ingepakte stenen er bovenop Jeroen? (ben daar zelf wel ooit te lui voor ;)  )
Stenen erop doe ik nooit. Was een Raichlen dingetje toch?
 
El Fumarole zei:
Camiel zei:
El Fumarole zei:
....
Maar voor mezelf gebruik ik tegenwoordig de spatchcock methode. Kip gaart mooier en je krijgt een betere korst, dus meer smaak. En je kunt voor- en achterkant kruiden.

met ingepakte stenen er bovenop Jeroen? (ben daar zelf wel ooit te lui voor ;)  )
Stenen erop doe ik nooit. Was een Raichlen dingetje toch?

Hallo Jeroen.

Ik heb een vraagje.
Als je een kip op de spatchlock manier bbq.t doe je dat dan direct of indirect ?
En hoe leg je de kip op het rooster, vel naar boven of naar onder?  :-?
ik hoor het graag van je. 
Bvbd. 
 
Hans zei:
El Fumarole zei:
Camiel zei:
El Fumarole zei:
....
Maar voor mezelf gebruik ik tegenwoordig de spatchcock methode. Kip gaart mooier en je krijgt een betere korst, dus meer smaak. En je kunt voor- en achterkant kruiden.

met ingepakte stenen er bovenop Jeroen? (ben daar zelf wel ooit te lui voor ;)  )
Stenen erop doe ik nooit. Was een Raichlen dingetje toch?

Hallo Jeroen.

Ik heb een vraagje.
Als je een kip op de spatchlock manier bbq.t doe je dat dan direct of indirect ?
En hoe leg je de kip op het rooster, vel naar boven of naar onder?  :-?
ik hoor het graag van je. 
Bvbd.
Ik doe dat gewoon boven direct vuur in mijn groene ei. Ca 200 graden ofzo. En af en toe draaien zodat er niet ??n kant blakert
 
El Fumarole zei:
Hans zei:
El Fumarole zei:
Camiel zei:
El Fumarole zei:
....
Maar voor mezelf gebruik ik tegenwoordig de spatchcock methode. Kip gaart mooier en je krijgt een betere korst, dus meer smaak. En je kunt voor- en achterkant kruiden.

met ingepakte stenen er bovenop Jeroen? (ben daar zelf wel ooit te lui voor ;)  )
Stenen erop doe ik nooit. Was een Raichlen dingetje toch?

Hallo Jeroen.

Ik heb een vraagje.
Als je een kip op de spatchlock manier bbq.t doe je dat dan direct of indirect ?
En hoe leg je de kip op het rooster, vel naar boven of naar onder?  :-?
ik hoor het graag van je. 
Bvbd.
Ik doe dat gewoon boven direct vuur in mijn groene ei. Ca 200 graden ofzo. En af en toe draaien zodat er niet ??n kant blakert

Dank je wel.
Gaat ik proberen :) !
 
Lekker lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan