Allereerst kan ik die vraag zelf wel beantwoorden, opeten natuurlijk 
Echter, hoe zeer ik ook een carnivoor ben, we zijn maar met z'n twee?n thuis en als ik en stuk picanha van 1 tot 1,5kg uit de vriezer haal, is dat toch een beetje teveel van het goede.
Kijk, een varkensschouder wordt een berg pulled pork en daar eten we dag 1 prima van. PP maak je niet van een onsje vlees, dus er blijft een boel over. Invriezen kan, dus PP is geen probleem.
Maar de eerder genoemde picanha en soortgelijke stukken vlees, daar kom ik niet uit. Ik kan losse steaks bestellen, maar dat is niet echt economisch en soms is dat ook gewoon niet mogelijk. Echter stukken van een kilo of meer eten we ook niet in ??n of twee dagen weg en het stuk ontdooien, portioneren en de rest weer invriezen lijkt mij ook niet echt een goede optie. Alle steaks bereiden en dan invriezen geeft ook geen goed resultaat.
Natuurlijk kan ik de rest van de familie elk weekend een plezier doen, of de hele buurt uitnodigen, maar ook dat zijn niet echt effici?nte oplossingen.
Dus wat doe ik met 1-1,5 kg diepgevroren (rund)vlees?

Echter, hoe zeer ik ook een carnivoor ben, we zijn maar met z'n twee?n thuis en als ik en stuk picanha van 1 tot 1,5kg uit de vriezer haal, is dat toch een beetje teveel van het goede.
Kijk, een varkensschouder wordt een berg pulled pork en daar eten we dag 1 prima van. PP maak je niet van een onsje vlees, dus er blijft een boel over. Invriezen kan, dus PP is geen probleem.
Maar de eerder genoemde picanha en soortgelijke stukken vlees, daar kom ik niet uit. Ik kan losse steaks bestellen, maar dat is niet echt economisch en soms is dat ook gewoon niet mogelijk. Echter stukken van een kilo of meer eten we ook niet in ??n of twee dagen weg en het stuk ontdooien, portioneren en de rest weer invriezen lijkt mij ook niet echt een goede optie. Alle steaks bereiden en dan invriezen geeft ook geen goed resultaat.
Natuurlijk kan ik de rest van de familie elk weekend een plezier doen, of de hele buurt uitnodigen, maar ook dat zijn niet echt effici?nte oplossingen.
Dus wat doe ik met 1-1,5 kg diepgevroren (rund)vlees?