- Berichten
- 193
In de vriezer laggen nog een kilo black tigers. En normaal gris ik gamba's altijd in hun schaal maar nu wilden we er iets anders mee. Risotto met een gamba bouillon met daarboven op gegrilde gamba's
Gamba's ontschaald en daarvan in een half uur een bouillon getrokken. Dit heb ik niet op het ei gedaan maar gewoon op het fornuis omdat het en snel moet koken maar daarna rustig sudderen.
Na een half uur hadden we een heerlijke bouillon waar we de risotto mee hebben gemaakt.
Daarna de gamba's zo neutraal mogelijk kort gegrild op het ei en deze aan de risotto toegevoegd. Erg lekker. Je merkt wel dat de gamba's minder smaak hebben omdat ze zonder jasje gegrild zijn, maar ja je kan niet alles hebben en toch was dit ook erg lekker.
De laatste foto is helaas verkeerd belicht, ik kreeg dit ineens niet goed en we wilden wel graag zelf proeven! Dus beter heb ik helaas niet.
Gamba's ontschaald en daarvan in een half uur een bouillon getrokken. Dit heb ik niet op het ei gedaan maar gewoon op het fornuis omdat het en snel moet koken maar daarna rustig sudderen.


Na een half uur hadden we een heerlijke bouillon waar we de risotto mee hebben gemaakt.

Daarna de gamba's zo neutraal mogelijk kort gegrild op het ei en deze aan de risotto toegevoegd. Erg lekker. Je merkt wel dat de gamba's minder smaak hebben omdat ze zonder jasje gegrild zijn, maar ja je kan niet alles hebben en toch was dit ook erg lekker.



De laatste foto is helaas verkeerd belicht, ik kreeg dit ineens niet goed en we wilden wel graag zelf proeven! Dus beter heb ik helaas niet.