- Berichten
- 210
Nog maar eens bij Noskos op bezoek geweest voor het recept en de bereidingswijze.
kilootje mager spek met de marinade in de ziplock, en drie dagen in de koelkast.
Q klaar gemaakt met ook wat appel rook hout, op 165 gr ging het spek er op.
na 75 min, kerntemp van 73 gr, alu folie er over en naar binnen.
Wat vonden we er van.........super lekker, het kruiden korstje mals sappig spekje, misschien iets te zout, kom ook tegen dat Mike v R, 4 gram nitrietzout (colorozo) gebruikt misschien volgende keer "wat er zeker komt" ook maar eens doen. voor de gemiddelde forum bezoeker is dit een koud kunstje maar ikke ben toch
Op naar de volgende variant, hebben nog werk Ondertussen heb ik ook geleerd waarom de Wi-Fi antennetjes gebruikt worden
kilootje mager spek met de marinade in de ziplock, en drie dagen in de koelkast.
Q klaar gemaakt met ook wat appel rook hout, op 165 gr ging het spek er op.
na 75 min, kerntemp van 73 gr, alu folie er over en naar binnen.
Wat vonden we er van.........super lekker, het kruiden korstje mals sappig spekje, misschien iets te zout, kom ook tegen dat Mike v R, 4 gram nitrietzout (colorozo) gebruikt misschien volgende keer "wat er zeker komt" ook maar eens doen. voor de gemiddelde forum bezoeker is dit een koud kunstje maar ikke ben toch
Op naar de volgende variant, hebben nog werk Ondertussen heb ik ook geleerd waarom de Wi-Fi antennetjes gebruikt worden