marcvdeijk
Tondelzoeker
- Berichten
- 10
Hallo allemaal! Ik ben Marc, 29 jaar uit Alphen a/d Rijn. Als ik mezelf mag omschrijven als BBQ-er ben ik een gevorderde griller en een junior slow cooker haha!
Interesse in het vak kwam door eigenlijk de frustratie van familie en vrienden die altijd aangebrande kip en worst serveerde, waardoor ik mezelf afvroeg of dat niet beter kon. Zo leerde ik een jaar of drie geleden indirect te werken door kolen te scheiden. Begin dit jaar ben ik meer videos en technieken gaan bekijken, en heb zo ook mijn eerste Beer Can Chicken gemaakt!
In korte tijd heb ik o.a. Gyros, Tacos al pastor (aan het spit) gemaakt, maar ook pulled pork en een eigen gietijzeren braadpan omgetoverd tot een soort van Dutch Overn om draadjesvlees in de maken.
Ik ben in het bezig van een Weber Classic 47, waar ik inmiddels alles mee doe en super veel plezier en heerlijke gerechten uithaal. Ik schrijf me in om meer informatie op te doen, recepten en technieken te delen en hopelijk steken we er allemaal wat van op
Hieronder wat creaties:
Chile con Carne
Mijn nieuwe aanwinst: verhoogde ring met rotisserie
Tacos al pastor, iets te dik gesneden
Mijn eerste pulled pork!
Liefhebben van gerookte groente
Later meer! Het belooft mooi weer te worden vanaf zondag dus we gaan weer naar de slager!
Groeten, Marc
Interesse in het vak kwam door eigenlijk de frustratie van familie en vrienden die altijd aangebrande kip en worst serveerde, waardoor ik mezelf afvroeg of dat niet beter kon. Zo leerde ik een jaar of drie geleden indirect te werken door kolen te scheiden. Begin dit jaar ben ik meer videos en technieken gaan bekijken, en heb zo ook mijn eerste Beer Can Chicken gemaakt!
In korte tijd heb ik o.a. Gyros, Tacos al pastor (aan het spit) gemaakt, maar ook pulled pork en een eigen gietijzeren braadpan omgetoverd tot een soort van Dutch Overn om draadjesvlees in de maken.
Ik ben in het bezig van een Weber Classic 47, waar ik inmiddels alles mee doe en super veel plezier en heerlijke gerechten uithaal. Ik schrijf me in om meer informatie op te doen, recepten en technieken te delen en hopelijk steken we er allemaal wat van op

Hieronder wat creaties:
Chile con Carne
Mijn nieuwe aanwinst: verhoogde ring met rotisserie
Tacos al pastor, iets te dik gesneden

Mijn eerste pulled pork!
Liefhebben van gerookte groente

Later meer! Het belooft mooi weer te worden vanaf zondag dus we gaan weer naar de slager!
Groeten, Marc