Hallo allemaal,
Na een poosje te hebben meegelezen op dit forum heb ik me nu eindelijk aangemeld.
Na enkele jaren een Weber Kettle te hebben gebruikt, ben ik vorig jaar overgestapt op een Kamado Joe Classic. Vanaf dat moment staat de barbecue gemiddeld twee keer per week aan. Naast vlees is pizza favoriet en bak ik ook regelmatig brood.
Recent heb ik er nog een tweedehands Meadow Creek SQ36 smoker bij gekocht. Een beetje overkill, maar wel erg leuk.
Groet, Jorrit
Na een poosje te hebben meegelezen op dit forum heb ik me nu eindelijk aangemeld.
Na enkele jaren een Weber Kettle te hebben gebruikt, ben ik vorig jaar overgestapt op een Kamado Joe Classic. Vanaf dat moment staat de barbecue gemiddeld twee keer per week aan. Naast vlees is pizza favoriet en bak ik ook regelmatig brood.
Recent heb ik er nog een tweedehands Meadow Creek SQ36 smoker bij gekocht. Een beetje overkill, maar wel erg leuk.
Groet, Jorrit