- Berichten
- 209
Voor morgen staat een een paasdiner op het programma met spareribs. Voor mij is het de eerste keer dat ik een lange run ga doen. Ik ben benieuwd of het lukt de temperatuur goed te houden, maar dat zien we wel. Ik zal hier verslag doen.
Maar voorlopig loopt alles goed. Gisteren vlees gehaald bij de Sligro, mooie dikke spareribs. Vandaag Noskos' basisrub gemaakt.
Nu zijn de spareribs ruim in de rub, ingepakt en in de koelkast gezet.

Ik ben halverwege en het gaat goed. Gekozen voor een snake, de temperatuur blijft net boven de 100 graden en ik ga ze zo inpakken.

Maar voorlopig loopt alles goed. Gisteren vlees gehaald bij de Sligro, mooie dikke spareribs. Vandaag Noskos' basisrub gemaakt.

Nu zijn de spareribs ruim in de rub, ingepakt en in de koelkast gezet.

Ik ben halverwege en het gaat goed. Gekozen voor een snake, de temperatuur blijft net boven de 100 graden en ik ga ze zo inpakken.
