Voor de eerste keer een Brisket , met een verslagje er bij.
9 uur s'morgens. temp vlees 14 graden dome 90 graden
10 uur temp vlees 28 graden dome 107 graden
11 uur temp vlees 42 graden dome 110 graden
12 uur temp vlees 58 graden dome 108 graden
13 uur temp vlees 71 graden dome 108 graden
Ingepakt in de folie en er weer op.
14 uur temp vlees 83 graden dome 109 graden
15 uur temp vlees 89 graden dome 107 graden
16 uur temp vlees 90 graden dome 108 graden
16.30 uur temp vlees 92 graden dome 108 graden
De puntjes waren ook lekker.
Hoe we het vonden met 14 man ? Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.
9 uur s'morgens. temp vlees 14 graden dome 90 graden
10 uur temp vlees 28 graden dome 107 graden
11 uur temp vlees 42 graden dome 110 graden
12 uur temp vlees 58 graden dome 108 graden
13 uur temp vlees 71 graden dome 108 graden
Ingepakt in de folie en er weer op.
14 uur temp vlees 83 graden dome 109 graden
15 uur temp vlees 89 graden dome 107 graden
16 uur temp vlees 90 graden dome 108 graden
16.30 uur temp vlees 92 graden dome 108 graden









De puntjes waren ook lekker.

Hoe we het vonden met 14 man ? Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.