DannyBikeBQ
Vuurmaker
- Berichten
- 68
Vandaag krijg ik eters, en ik had besloten een lekker broodje warm vlees te maken. Nu wilde ik eens alles zelf doen, brood saus en vlees. Gisteren dus even wat broodjes geprobeerd op de el cheapo offset.
Alleen (tarwe)bloem, zout, water, suiker en gist.
Goed heet gestookt naar de 200 graden, gezorgd dat het hout eerst goed brandde, want wilde voorkomen dat de broodjes grauw zouden kleuren door de rookontwikkeling. Goed gelukt gelukkig
Smaak was goed, alleen de luchtigheid liet nog wat te wensen over. Dus dalijk patentbloem ipv tarwe en misschien eerst ff de bloem zeven. Misschien ook maar een tikkeltje langer kneden en laten rusten...
Alleen (tarwe)bloem, zout, water, suiker en gist.
Goed heet gestookt naar de 200 graden, gezorgd dat het hout eerst goed brandde, want wilde voorkomen dat de broodjes grauw zouden kleuren door de rookontwikkeling. Goed gelukt gelukkig
Smaak was goed, alleen de luchtigheid liet nog wat te wensen over. Dus dalijk patentbloem ipv tarwe en misschien eerst ff de bloem zeven. Misschien ook maar een tikkeltje langer kneden en laten rusten...