Vorig jaar een chinees imitatie ei aangeschaft en was er op de afwerking na aardig over te spreken. Ondertussen doet hij niet meer wat ik wil, hij komt niet meer boven de 200 graden (zelfs niet met een ventilator in de luchtopening) en nu is de binnenste kom ook nog gebarsten.
Nu begreep ik van een kennis met een BGE large dat als hij de dome op 120 heeft staan en vervolgens de luikjes maximaal open zet dat de dome dan binnen 5-10 minuten boven de 300-350 graden zit. Dit zou nooit met die imitatie lukken, zelfs niet toen hij net nieuw was. Omdat ik graag de reverse sear method gebruik hoopte ik dat jullie bovenstaande kunnen bevestigen, dan heb ik namelijk een goed excuus om eindelijk een echte te halen
Heb echt zin om weer eens echt te grillen en weer eens lekker pizza's te maken namelijk.
Nu begreep ik van een kennis met een BGE large dat als hij de dome op 120 heeft staan en vervolgens de luikjes maximaal open zet dat de dome dan binnen 5-10 minuten boven de 300-350 graden zit. Dit zou nooit met die imitatie lukken, zelfs niet toen hij net nieuw was. Omdat ik graag de reverse sear method gebruik hoopte ik dat jullie bovenstaande kunnen bevestigen, dan heb ik namelijk een goed excuus om eindelijk een echte te halen

Heb echt zin om weer eens echt te grillen en weer eens lekker pizza's te maken namelijk.