- Berichten
- 358
Ik las dit stuk over oa. Ve-tsin, wie gebruikt dit? en wat zijn jullie ervaringen?
http://www.kokenmetkruiden.nl/19/Kruiden-en-specerijen/
http://www.kokenmetkruiden.nl/19/Kruiden-en-specerijen/
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Mosseltje zei:Het zelfde geldt voor aspartaam (E951) en Sacharine (E954).
Als je je echt zorgen wil maken moet je maar eens uitzoeken hoeveel PAK's (polycyclische aromatische koolwaterstoffen) er in een gemiddelde bark van PP of brisket zit. %-(
Mosseltje zei:Het zelfde geldt voor aspartaam (E951) en Sacharine (E954).
Als je je echt zorgen wil maken moet je maar eens uitzoeken hoeveel PAK's (polycyclische aromatische koolwaterstoffen) er in een gemiddelde bark van PP of brisket zit. %-(
Mike v R zei:Mosseltje zei:Het zelfde geldt voor aspartaam (E951) en Sacharine (E954).
Als je je echt zorgen wil maken moet je maar eens uitzoeken hoeveel PAK's (polycyclische aromatische koolwaterstoffen) er in een gemiddelde bark van PP of brisket zit. %-(
Daar zit heel veel PAK's in.
Ik heb veel met PAK's te maken op het werk, ik lever daarom ook urinemonsters in op het werk om te kijken of we niet te veel binnen krijgen.
Als ik ben wezen bbqen is de uitslag veel hoger.