- Berichten
- 2.588
Ik had nog een rollade liggen en was ge?nspireerd door een forumlid die een zalm bereidde met een korst van bacon.
Ik had niet al te veel tijd dus snel naar de winkel en bacon gehaald en aan de slag. De bacon eerst knapperig uitgebakken op de Q. Daarna verkruimeld.
De rollade opengesneden en ingesmeerd met agave siroop daarna met bacon en een beetje pork rub ingesmeerd.
Daarna op de Q en gaan met die banaan.

Eenmaal op de Q bedacht ik mij eigenlijk dat de bacon al uitgebakken en bruin was dit samen met het suikergehalte in de agave siroop was ik bang dat de bacon ging verbranden en dat een vieze smaak zou overheersen.
Na een paar keer spieken bleek dit op het eerste gezicht niet het geval te zijn.

Nou na het "proeven" was de smaak goed. Leuk om een keer te maken.
Ik heb niet echt veel foto's gemaakt. Maar wilde deze toch met jullie delen.
Ik had niet al te veel tijd dus snel naar de winkel en bacon gehaald en aan de slag. De bacon eerst knapperig uitgebakken op de Q. Daarna verkruimeld.
De rollade opengesneden en ingesmeerd met agave siroop daarna met bacon en een beetje pork rub ingesmeerd.
Daarna op de Q en gaan met die banaan.

Eenmaal op de Q bedacht ik mij eigenlijk dat de bacon al uitgebakken en bruin was dit samen met het suikergehalte in de agave siroop was ik bang dat de bacon ging verbranden en dat een vieze smaak zou overheersen.
Na een paar keer spieken bleek dit op het eerste gezicht niet het geval te zijn.

Nou na het "proeven" was de smaak goed. Leuk om een keer te maken.
Ik heb niet echt veel foto's gemaakt. Maar wilde deze toch met jullie delen.