Heb vandaag eens iets geprobeerd en moet zeggen dat het bijzonder is meegevallen. Normaal leg ik een groot stuk vlees voor low en slow, maar aangezien dit in aanbieding stond, dacht ik maar, waarom niet.
Wij, en hiermee bedoel ik, in Belgi?, noemendit spiering koteletten of nek koteletten.

Vervolgens een rub gemaakt. De plastic doos is bruine suiker. Normaal zou ik Turbinado suiker moeten hebben, maar kon dit niet te pakken krijgen op zeer korte tijd, dus bruine suiker

Rub aangebracht, en dan enkele uren in koelkast

Op het ei low and slow op ongeveer 100?-110? gedurende ongeveer een 1.5 uur zonder rookhout, dan een BBQ saus aangebracht en nog eens een half uurtje.

Dit op het bord met wat broccolie en gekookte aardappelen.
Het is een eeuwigheid geleden dat ik nog zulke boterzachte sappige koteletten heb gegeten.
Wij, en hiermee bedoel ik, in Belgi?, noemendit spiering koteletten of nek koteletten.

Vervolgens een rub gemaakt. De plastic doos is bruine suiker. Normaal zou ik Turbinado suiker moeten hebben, maar kon dit niet te pakken krijgen op zeer korte tijd, dus bruine suiker

Rub aangebracht, en dan enkele uren in koelkast

Op het ei low and slow op ongeveer 100?-110? gedurende ongeveer een 1.5 uur zonder rookhout, dan een BBQ saus aangebracht en nog eens een half uurtje.

Dit op het bord met wat broccolie en gekookte aardappelen.
Het is een eeuwigheid geleden dat ik nog zulke boterzachte sappige koteletten heb gegeten.