Het is alweer een hele tijd geleden dat ik zelf weer eens wat postte.
Ik kijk wel bijna iedere dag op het forum maar omdat ik het zo druk heb de laatste tijd(huis kopen en verkopen, werk etc…,)schoot het BBQ-en er bij in
.
Maaaaaaaar gisteren dus eindelijk weer tijd om wat te maken en had bedacht om een varkenshaas rollade te maken naar recept van NasQ BBQ.
Opstelling van de bbq is half direct en half indirect.
Rooster temperatuur van 150 graden.
Bereidingstijd ongeveer 45 min
Eerst het varkenshaasje gevlinderd en dat viel nog niet mee voor de eerste keer haha toch maar vaker doen om er beter in te worden
.
De slagerstouw eerst neergelegd en toen een matje van spek geweven.
Varkenshaas erop gelegd nadat ik die aan beide kanten een rub op heb gedaan.
Toen pesto erop en daarna geroosterdepijnboompitten en Seranoham.
Volgens het recept moest er ook mozzarella bij maar omdat mijn zoontje koemelkallergie heeft leek me dat geen goed idee
.
En rollen maar
.
Eerst even wat streepjes opzetten en daarna indirect verder garen.
Na ongeveer 45 min had ik een kerntemperatuur van 60-62 graden bereikt en was ie klaar
.
Geserveerd met friet en erwtjes en worteltjes.
Smaakte erg goed en dus voor herhaling vatbaar
.
Ik kijk wel bijna iedere dag op het forum maar omdat ik het zo druk heb de laatste tijd(huis kopen en verkopen, werk etc…,)schoot het BBQ-en er bij in

Maaaaaaaar gisteren dus eindelijk weer tijd om wat te maken en had bedacht om een varkenshaas rollade te maken naar recept van NasQ BBQ.
Opstelling van de bbq is half direct en half indirect.
Rooster temperatuur van 150 graden.
Bereidingstijd ongeveer 45 min
Eerst het varkenshaasje gevlinderd en dat viel nog niet mee voor de eerste keer haha toch maar vaker doen om er beter in te worden

Varkenshaas erop gelegd nadat ik die aan beide kanten een rub op heb gedaan.
Toen pesto erop en daarna geroosterdepijnboompitten en Seranoham.
Volgens het recept moest er ook mozzarella bij maar omdat mijn zoontje koemelkallergie heeft leek me dat geen goed idee


Eerst even wat streepjes opzetten en daarna indirect verder garen.
Na ongeveer 45 min had ik een kerntemperatuur van 60-62 graden bereikt en was ie klaar

Smaakte erg goed en dus voor herhaling vatbaar
