Nadat ik de Varkens fricandeau gisteren in plakken had gesneden om te Rubben heeft mijn vrouw de "resten" op onderstaande manier klaar gemaakt.
Stukje vlees insnijden en vullen met:
1 schijfje ananas
1 plak brie'
1 Lepel Blauwe schimmel kaas
1 Scheutje knoflook olie
Tijm en Rozemarijn naar smaak
Vervolgens dichtprikken met cocktail prikkers en overgieten met knoflook olie.
Dan beide kanten bedekken met pesto.
Dit vervolgens indirect een klein uurtje op 150 graden in de BBQ en dan direct afgrillen van beide kanten....
Heerlijk.
Ook al gedaan met Kipfilets dat smaakt dan ook lekker.....
Recept van Hanibal die dit met Varkenshaas maakt.
Stukje vlees insnijden en vullen met:
1 schijfje ananas
1 plak brie'
1 Lepel Blauwe schimmel kaas
1 Scheutje knoflook olie
Tijm en Rozemarijn naar smaak
Vervolgens dichtprikken met cocktail prikkers en overgieten met knoflook olie.
Dan beide kanten bedekken met pesto.
Dit vervolgens indirect een klein uurtje op 150 graden in de BBQ en dan direct afgrillen van beide kanten....
Heerlijk.



Ook al gedaan met Kipfilets dat smaakt dan ook lekker.....



Recept van Hanibal die dit met Varkenshaas maakt.