BasBQ
Beef en Steak

Varkens Fricandeau met Brie en Ananas

 

Rosch

Vuurmaker
Berichten
53
Nadat ik de Varkens fricandeau gisteren in plakken had gesneden om te Rubben heeft mijn vrouw de "resten" op onderstaande manier klaar gemaakt.

Stukje vlees insnijden en vullen met:
1 schijfje ananas
1 plak brie'
1 Lepel Blauwe schimmel kaas
1 Scheutje knoflook olie
Tijm en Rozemarijn naar smaak

Vervolgens dichtprikken met cocktail prikkers en overgieten met knoflook olie.
Dan beide kanten bedekken met pesto.

Dit vervolgens indirect een klein uurtje op 150 graden in de BBQ en dan direct afgrillen van beide kanten....

Heerlijk.

image.jpg

image.jpg

image.jpg


Ook al gedaan met Kipfilets dat smaakt dan ook lekker.....
image.jpg

image.jpg

image.jpg




Recept van Hanibal die dit met Varkenshaas maakt.
 
ziet er heerlijk uit, lijkt me lekker fris zo met de ananas er tussen en als tegenhanger de schimmelkaas
 
Dat ziet er fijn uit!
 
Idd lekker fris en ook sappig door de ananas :)
Amkei idd de afgelopen 6 dagen elke dag geBBQed, vandaag en morgen ook weer en dan begin ik weer met werken.
Ook dan veel BBQ maar wat meer standaard gerechten denk ik...
 
Ziet er goed uit Rosch en die combinatie van blauwe schimmelkaas en ananas en daarna het vlees ingesmeerd met pesto smaakt erg lekker denk ik.
 
Klinkt als een supercombo ! ben nogal fan van schimmelkaas
 
Leuke combinatie...gaan we ook hier eens op de menukaart zetten.
 
Lekker recept voor deze temperaturen!


Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk 2
 
Het ziet er goed uit maar of het lekker is weet ik niet ben niet zo'n vruchten man bij het vlees.
 
Terug
Bovenaan Onderaan