Ik ben begonnen met de rodewijnsaus, klein uitje fruiten daarna 1 gesnipperde knoflookteen,tl tijm,en een laurierblad, 400ml rode wijn en 400 ml rundvlees bouillon (1.5 blokje) en tot de helft in laten koken.
Daarna door een zeef en evt iets dikker maken met maizena, gas uit en 100 gr koude roomboter er door heen roeren, evt nog naar eigen smaak zout en peper.
Terwijl de saus staat te pruttelen begonnen met de marinade voor de ijsbergsalade,
1 kipfilletje braden en af laten koelen, 2 el Turkse of Griekse yoghurt en 2el mayonaise , 3 geperste knoflook tenen, klein fijn gesnipperd uitje, bieslook ,peterselie en de kip in kleine blokjes gesneden door elkaar mengen.
Krop ijsbergsla snijden en de marinade erdoor mengen.
Vet en vlies van de insideskirt verwijderen en alleen een beetje pezo.
Q opstoken en even kort om en om grillen.
Serveren met wat friet of gebakken aardappeltjes.
We hebben weer heerlijk gegeten, blijft een heerlijk stukje vlees.
Daarna door een zeef en evt iets dikker maken met maizena, gas uit en 100 gr koude roomboter er door heen roeren, evt nog naar eigen smaak zout en peper.

Terwijl de saus staat te pruttelen begonnen met de marinade voor de ijsbergsalade,
1 kipfilletje braden en af laten koelen, 2 el Turkse of Griekse yoghurt en 2el mayonaise , 3 geperste knoflook tenen, klein fijn gesnipperd uitje, bieslook ,peterselie en de kip in kleine blokjes gesneden door elkaar mengen.
Krop ijsbergsla snijden en de marinade erdoor mengen.


Vet en vlies van de insideskirt verwijderen en alleen een beetje pezo.


Q opstoken en even kort om en om grillen.

Serveren met wat friet of gebakken aardappeltjes.

We hebben weer heerlijk gegeten, blijft een heerlijk stukje vlees.