BasBQ
Beef en Steak

Vandaag insideskirt ,rodewijnsaus en Mn eigen ijsbergsalade

 
 

avr

Pitmaster
Berichten
918
Ik ben begonnen met de rodewijnsaus, klein uitje fruiten daarna 1 gesnipperde knoflookteen,tl tijm,en een laurierblad, 400ml rode wijn en 400 ml rundvlees bouillon (1.5 blokje) en tot de helft in laten koken.
Daarna door een zeef en evt iets dikker maken met maizena, gas uit en 100 gr koude roomboter er door heen roeren, evt nog naar eigen smaak zout en peper.

7fa33bfd10a14db6f8959aff93a02b0e.jpg


Terwijl de saus staat te pruttelen begonnen met de marinade voor de ijsbergsalade,
1 kipfilletje braden en af laten koelen, 2 el Turkse of Griekse yoghurt en 2el mayonaise , 3 geperste knoflook tenen, klein fijn gesnipperd uitje, bieslook ,peterselie en de kip in kleine blokjes gesneden door elkaar mengen.

Krop ijsbergsla snijden en de marinade erdoor mengen.
b83d82197bfb63239037dd23c36e10f0.jpg


2eb7cdbbbd10793534fb0386e56b299f.jpg


Vet en vlies van de insideskirt verwijderen en alleen een beetje pezo.
8c73cd07732c34184946bd4a7a2a5b74.jpg


d06de85c6234672edcae5928ba53be5d.jpg


Q opstoken en even kort om en om grillen.
aceb3af4346d5d58af7c86171e2520df.jpg


Serveren met wat friet of gebakken aardappeltjes.
1a07df53cbe75d363334222494d954c6.jpg


We hebben weer heerlijk gegeten, blijft een heerlijk stukje vlees.
 
Lekker hoor
 
ziet er mooi en smaakvol uit
 
Wauw ziet er fantastisch uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan