BasBQ
Beef en Steak

Vandaag gehakt ballen

 
 

wtavaneijsden

Kooltjesharker
Berichten
218
Vandaag had ik weinig tijd maar wilde toch iets uitproberen. runder gehaktbal met eigen rub en een mozerella stuk erin. En afmoppen met een zoete saus. En dan op een cedar plank hem garen.
Op 72 graden is hij er af gegaan.
Heerlijk kwa smaak en dit heb ik nu voor de tweede keer gedaan toen was hij erg droog op de oklahoma. Nu op de KEG en op een plank en ook nog eens moppen met een zoete honing saus die ik van PeterW had mee gekregen. Wat was hij sappig en goed van smaak.

f57eda75bda6df98d6f3765a5b7d5fce.jpg


196349176f581919d787eecba5733ecf.jpg


beede7261de9debb7fd7bfe7453ce50a.jpg


c1b9d7a2c828eb28d591004ee4f98b11.jpg
 
jij hebt beste ballen
 
Goeie ballen Willem!
 
Ik ga er bijna van blozen maar ze waren echt heel lekker. Gelukkig vond dat mijn dochter en vrouw ook.
Je bent nooit te oud om te leren merk ik.
 
Ceriel gedraag je dat zeg je toch niet. :blush:
 
wtavaneijsden zei:
Ceriel gedraag je dat zeg je toch niet. :blush:

Tja, dat is Ceriel.. Wen er maar aan..  :p

Maar inderdaad, fijne ballen hoor! !
 
Beetje humor ik hou er van. Maar er zijn nog ballen over .. ik zal er morgen op een heerlijk broodje van genieten tijdens de arbeid.
 
Dus als je die dan door zou snijden dan loopt die zachte witte kaas er zo uit... lijkt me een feestje!
 
Het is mozzerella dat loopt er niet snel uit. Gelukkig
 
Terug
Bovenaan Onderaan