- Berichten
- 241
Na het avontuur van gisteren met de lamschouder wil ik vandaag proberen mijn Tokkie binnen te slepen door een BCC te maken!
Ik heb bij het doorlezen van dit forum gemerkt dat de vloeistof in het blikje weinig of niet toevoegt aan de smaak van de kip, nu wil ik het eens anders proberen...... Ik wil het blikje aan de bovenkant open maken en daar in wat appelrookhout stoppen. Tijdens de sessie wil ik tegen het blikje wat briketten leggen zo dat het hout rook produceert, heeft iemand hier ervaring mee?
En tevens niet geheel onbelangrijk..... voldoe ik wel aan de regels voor een Tokkie als ik geen vloeistof in het blikje heb zitten??
Ik heb bij het doorlezen van dit forum gemerkt dat de vloeistof in het blikje weinig of niet toevoegt aan de smaak van de kip, nu wil ik het eens anders proberen...... Ik wil het blikje aan de bovenkant open maken en daar in wat appelrookhout stoppen. Tijdens de sessie wil ik tegen het blikje wat briketten leggen zo dat het hout rook produceert, heeft iemand hier ervaring mee?
En tevens niet geheel onbelangrijk..... voldoe ik wel aan de regels voor een Tokkie als ik geen vloeistof in het blikje heb zitten??