- Berichten
- 1.525
zoals gezegd soms gaat het ook niet goed :-[
vandaag wilde ik graag spareribs, puntpaprika's en de pizzasteen uitproberen, tussendoor besloten om ook een banaan met bacon erbij te doen
uiteraard met behulp van mijn lieftallige assistente die toch ook wel interesse krijgt in de Q
dus eerst tomatensaus maken

en de banaantjes inrollen in bacon

vol goede moed vanmorgen vroeg de ribbels in de rub gezet.
??n eigen rub a la noskos en twee de spicey garlic van de lidl

vanmiddag de Q aan met een 2/3 starter aan ecobrassa's en de ribbels erop. (niet zichtbaar is nog een zone met kolen)

nadat ze even ingepakt hebben gezeten en ik begon met afmoppen ondertussen de puntpaprika's en de bacon banaan erbij gedaan

eindresultaat van de ribben viel nog alleszins mee, ondanks dat ik niet tevreden was met het verloop van de sessie. puntpaprika's en bananen waren ook redelijk. (geen foto van trouwens)

toen verder met de pizza's die ik ondertussen al belegd had. (pizzadeeg was iets kant en klaars aangezien ik geen tijd had om zelf te maken)

vanaf hier had ik eigenlijk geen idee meer van wat ik aan het doen was en hoe ik het zou kunnen oplossen. ???
achteraf denk ik dat ik de fout in ben gegaan bij het niet bestuiven met bloem van de ondergrond waar de pizza's op lagen.
verder denk ik dat ik te ver van te voren de pizza's belegd heb en bij kamertemperatuur heb laten liggen.
eigenlijk kon ik met de pizza's niets meer behalve oprollen en er een soort rolbrood van maken maar ondanks dat het er op de foto nog wel redelijk geslaagd uitziet was het deeg niet gaar.

ook ben ik nu van mening dat ik ook iets teveel tegelijk wilde doen vandaag en dat dat stomweg niet te doen is :-[ :-[
eventuele tips, suggesties of opbouwende kritiek neem ik van harte aan.
ik zeg verder maar zo, van zulke momenten kun je leren
bedankt voor jullie aandacht!
vandaag wilde ik graag spareribs, puntpaprika's en de pizzasteen uitproberen, tussendoor besloten om ook een banaan met bacon erbij te doen
uiteraard met behulp van mijn lieftallige assistente die toch ook wel interesse krijgt in de Q
dus eerst tomatensaus maken

en de banaantjes inrollen in bacon

vol goede moed vanmorgen vroeg de ribbels in de rub gezet.
??n eigen rub a la noskos en twee de spicey garlic van de lidl

vanmiddag de Q aan met een 2/3 starter aan ecobrassa's en de ribbels erop. (niet zichtbaar is nog een zone met kolen)

nadat ze even ingepakt hebben gezeten en ik begon met afmoppen ondertussen de puntpaprika's en de bacon banaan erbij gedaan

eindresultaat van de ribben viel nog alleszins mee, ondanks dat ik niet tevreden was met het verloop van de sessie. puntpaprika's en bananen waren ook redelijk. (geen foto van trouwens)

toen verder met de pizza's die ik ondertussen al belegd had. (pizzadeeg was iets kant en klaars aangezien ik geen tijd had om zelf te maken)

vanaf hier had ik eigenlijk geen idee meer van wat ik aan het doen was en hoe ik het zou kunnen oplossen. ???
achteraf denk ik dat ik de fout in ben gegaan bij het niet bestuiven met bloem van de ondergrond waar de pizza's op lagen.
verder denk ik dat ik te ver van te voren de pizza's belegd heb en bij kamertemperatuur heb laten liggen.
eigenlijk kon ik met de pizza's niets meer behalve oprollen en er een soort rolbrood van maken maar ondanks dat het er op de foto nog wel redelijk geslaagd uitziet was het deeg niet gaar.

ook ben ik nu van mening dat ik ook iets teveel tegelijk wilde doen vandaag en dat dat stomweg niet te doen is :-[ :-[
eventuele tips, suggesties of opbouwende kritiek neem ik van harte aan.
ik zeg verder maar zo, van zulke momenten kun je leren

bedankt voor jullie aandacht!