BasBQ
Beef en Steak

Tijd om Pulled Pork te maken!

toi toi toi, hier ligt de procureur er ook op!
 
Druk bezig met de dip in de zone, stond anderhalf uur op 72, is naar 68 gegaan en wisselt tussen de twee. Bij de 74 inpakken in dubbel folie en weer terug.

Waar ik trouwens vannacht van wakker werd, het water dat je in de smoker doet moet natuurlijk wel kokend heet zijn. Anders moet dat eerst helemaal opwarmen en dat neemt een hoop energie in beslag.

En ja, ik werd er wakker van ja. Zo serieus ben ik er mee bezig ;-)
 
Het wordt nog wel wat met jou :p voor de tonystone had je niet eens een eigen barbecue en nu word je 's nachts wakker hoe je je cook moet aanpakken :p
 
Het is doodeng ja...

Inmiddels ligt ie in twee lagen folie te garen

 
Afwasser1 zei:
Waar ik trouwens vannacht van wakker werd, het water dat je in de smoker doet moet natuurlijk wel kokend heet zijn. Anders moet dat eerst helemaal opwarmen en dat neemt een hoop energie in beslag.

En ja, ik werd er wakker van ja. Zo serieus ben ik er mee bezig ;-)

Gerard777 zei:
Het wordt nog wel wat met jou :p voor de tonystone had je niet eens een eigen barbecue en nu word je 's nachts wakker hoe je je cook moet aanpakken :p

Zo gaat dat dus, je le maal van het pad af. En je was zo'n leuke jongen..... Whoehaaa! ;)
 
Sorry Dominique...

Maar het is ook een beetje jouw schuld hoor!
 
Afwasser1 zei:
Sorry Dominique...

Maar het is ook een beetje jouw schuld hoor!

Ik weet nergens van, ik heb het niet gedaan en dat is dus niet zo..... Dhusss.. ;)
 
Lekker bezig gozer!
 
Klaar!









Poeh poeh, wat een werk. Maar wat een resultaat! Bedankt voor de info en de tips.


Nu de volgende uitdaging: Uitleggen aan vriendinnetjelief, die om 18.00u thuis komt, dat er niet zo gek veel meer over is...

 
structor zei:
Mooi resultaat hoor, nu even gaan zitten en de verbeterpunten opschrijven
1) een groter stuk nemen
2) een groter stuk nemen
3) je snapt hem wel

Je vergeet te melden dat hij een groter stuk moet nemen de volgende keer ;)
 
maroc zei:
structor zei:
Mooi resultaat hoor, nu even gaan zitten en de verbeterpunten opschrijven
1) een groter stuk nemen
2) een groter stuk nemen
3) je snapt hem wel

Je vergeet te melden dat hij een groter stuk moet nemen de volgende keer ;)

Of niet zo klein.... ;)
 
Mooi mooi! Gefeliciteerd met je varkentje.
 
De eerste PP vergeet je niet!
Gefeliciteerd met je knorretje badge....
 
En met deze sessie heb je je knorretje verdient! Gefeliciteerd!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan