BasBQ
Beef en Steak

The last one: Pulled Pork

 
 
 

SpiKeY

Pitmaster
Berichten
537
Het is zover. Morgen ga ik voor de knorrie. Vandaag bij de slager een Boston Butt opgehaald. (2,5KG)

Before:
IMG_20170407_193513_zps1r0n2irp.jpg


After:
IMG_20170407_194625_zpswqagysds.jpg


Om een uur of 5:00 in de ochtend...
IMG_20170408_054412_zpsflobs2q6.jpg


40 minuten later klaar voor de start
IMG_20170408_061325_zpsyoulctyr.jpg


Om een uur 9:00 de status volgens iGrill helaas nog geen HM binnen. ;)
Screenshot_20170408-085903_zpsj4n2tmnb.png

Iets voor 12:00
Screenshot_20170408-113706_zpsjcs4ghzi.png


Eindstreep bereikt na wat vals spelen:
IMG_20170408_155023_zpsl8wudu2n.jpg

iGrill grafiek:
Screenshot_20170408-155012_zpsfrydl1mu.png

Uitpakken na een uur rusten.
IMG_20170408_161713_zpspy2tt6jh.jpg

En aan het werk met de vorkjes
IMG_20170408_163416_zpsx9brksee.jpg


Ik zeg knor knor in the pocket.
 
Succes spikey, begin ziet er al lekker uit

Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk

 
+1 volger

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Veel plezier!
 
Bedankt. Het maken van een PP is toch niet zo moeilijk. Temperatuur constant houden en geduld hebben zijn toch wel de belangrijke factoren.

Voor volgende keer ga ik toch voor het inpakken. Eerder klaar en voor mijn gevoel zal het minder droog worden.
 
Lekker hoor, gratz met knorrie!
 
Lekker lekker, gefeli met je knor!
 
Heerlijke pulled pork. Gefeliciteerd met je knor.
 
Terug
Bovenaan Onderaan