- Berichten
- 3.153
Na thuiskomst vanmiddag i.v.m. bezoek aan ernstig zieke in de familie toch voor de afleiding nog weer even een van de Q's aangestoken.
De geplande sessie met ribben van www.meerdanvlees.nl op de WSM kon door de situatie niet doorgaan, dus daarom de WGA tevoorschijn gehaald.
23 ecobrasa briketjes (de oude, enige echte vlgs Martijn van Vuurenrook) aan de linkerkant op de WGA zorgden voor een super hitte.
Dus nu op naar een reversed sear sessie zoals beschreven door Genootschapslid Bert.
De Ierse runderbiefstuk (190gr) eerst op de rechterkant indirect gegaard tot 30C (nog wat MOINK ballen tegelijk opgewarmd), daarna boven de briketjes gelegd tot de kern temp 48C aantikte.
Resultaat:wow! Super mals en sappig!
WGA op terras tafel
kleine starter is voldoende
klaar voor de start...
biefstuk erop (indirect) en nog wat MOINK ballen opwarmen
het resultaat
bedankt voor het kijken!
De geplande sessie met ribben van www.meerdanvlees.nl op de WSM kon door de situatie niet doorgaan, dus daarom de WGA tevoorschijn gehaald.
23 ecobrasa briketjes (de oude, enige echte vlgs Martijn van Vuurenrook) aan de linkerkant op de WGA zorgden voor een super hitte.
Dus nu op naar een reversed sear sessie zoals beschreven door Genootschapslid Bert.
De Ierse runderbiefstuk (190gr) eerst op de rechterkant indirect gegaard tot 30C (nog wat MOINK ballen tegelijk opgewarmd), daarna boven de briketjes gelegd tot de kern temp 48C aantikte.
Resultaat:wow! Super mals en sappig!
WGA op terras tafel

kleine starter is voldoende

klaar voor de start...

biefstuk erop (indirect) en nog wat MOINK ballen opwarmen

het resultaat

bedankt voor het kijken!