- Berichten
- 202
Ik ben een redelijke NOOB vandaar deze vraag.
Dato k de temperatuur kan killen of verlagen met de onderste schuiven weet ik. Die van mij staan tegen dicht aan op een millimeter na. Standaard anders gaat de ozonlaag eraan. Maar wat moet ik met de bovenste doen. Ik zie geen verschil?
En ik had gewone briketten van de karwei en dat ging goed met temperatuur. Maar heb mij toen laten omlullen door lezen en toen van die cocos briketten genomen.
Idd. Minder stank en minder nodig maar de temperatuur regeling is volledig anders. Kan ik ergens een gedegen stuk over temperatuur regeling met de schuifjes en met briketten vs cocos briketten vinden?
Ik heb een charcoal 420 van outdoorchef en had altijd die lek bak er onder maar wil daarvan af. Ik zie wevers ook nooit met en dus moet het met kolen aan een kant en een als bakje ook kunnen op een outdoorchef lijkt me.
Jeroen
Dato k de temperatuur kan killen of verlagen met de onderste schuiven weet ik. Die van mij staan tegen dicht aan op een millimeter na. Standaard anders gaat de ozonlaag eraan. Maar wat moet ik met de bovenste doen. Ik zie geen verschil?
En ik had gewone briketten van de karwei en dat ging goed met temperatuur. Maar heb mij toen laten omlullen door lezen en toen van die cocos briketten genomen.
Idd. Minder stank en minder nodig maar de temperatuur regeling is volledig anders. Kan ik ergens een gedegen stuk over temperatuur regeling met de schuifjes en met briketten vs cocos briketten vinden?
Ik heb een charcoal 420 van outdoorchef en had altijd die lek bak er onder maar wil daarvan af. Ik zie wevers ook nooit met en dus moet het met kolen aan een kant en een als bakje ook kunnen op een outdoorchef lijkt me.
Jeroen