- Berichten
- 454
Na het hele weekend bezig geweest te zijn met de voorbereidingen voor het BK BBQ in Oostende, borrelde de inspiratie nog wat na.
Stukje vlees dat nog over was van het oefenen, scampi in de diepvries gevonden en hoppaaa... surf & turf op het menu !
Stukje vlees garen.

Scampi er bij.


En voila, surf & turf !


Voor de liefhebbers, op het bord ligt het volgende :
De streep in het midden is een zalf van gegrilde courgettes.
Rode krielaardappeltjes van de BBQ.
Currymayonaise.
Zoet-zure worteltjes.
Entrec?te en scampi.
Voor de andere teams : uiteraard heeft dit bord niets te maken met onze gerechten voor het BK BBQ, wat had je gedacht ?
Zoals gezegd, kwam het voort uit de inspiratie van het weekend.
Stukje vlees dat nog over was van het oefenen, scampi in de diepvries gevonden en hoppaaa... surf & turf op het menu !

Stukje vlees garen.

Scampi er bij.


En voila, surf & turf !


Voor de liefhebbers, op het bord ligt het volgende :
De streep in het midden is een zalf van gegrilde courgettes.
Rode krielaardappeltjes van de BBQ.
Currymayonaise.
Zoet-zure worteltjes.
Entrec?te en scampi.
Voor de andere teams : uiteraard heeft dit bord niets te maken met onze gerechten voor het BK BBQ, wat had je gedacht ?

Zoals gezegd, kwam het voort uit de inspiratie van het weekend.