- Berichten
- 768
Van het weekend weer eens ribbetjes gemaakt. Vol enthousiasme een Noskosrub gemaakt en ik dacht in mijn enthousiasme om eens een mengseltje te maken. Ik had nog een restje in het potje van onderstaande rub (gekocht bij intratuin 's Gravezande) staan en dacht kieper het er lekker bij. Kan het alleen maar lekkerder van worden.
Dus zondag lekker op de WSM, die ik overigens niet boven de 100C kon krijgen, dus het was een echte 3-2-1 sessie geworden. Na afloop waren het ook supermalse ribben. Maar helaas waren ze veel en veels te zout geworden. Weet bijna zeker dat ik de goede verhoudingen gebruikt het maar ik had het potje er niet bij moeten gooien. Dat vond ik trouwens al redelijk zout van zichzelf maar dat was ik zaterdag even vergeten. Mijn vrouw vond ze wel lekker hartig. Maar ik vond het geen eten. Echt jammer want ze waren supermals. Nou voor mij is het niet gebeurd, geen foto's van gemaakt zo teleurgesteld was ik. Je bent er toch de hele middag mee bezig. Maar weer een goede les voor de volgende keer. Wees voorzichtig met het door elkaar gooien van rubs!!!

Dus zondag lekker op de WSM, die ik overigens niet boven de 100C kon krijgen, dus het was een echte 3-2-1 sessie geworden. Na afloop waren het ook supermalse ribben. Maar helaas waren ze veel en veels te zout geworden. Weet bijna zeker dat ik de goede verhoudingen gebruikt het maar ik had het potje er niet bij moeten gooien. Dat vond ik trouwens al redelijk zout van zichzelf maar dat was ik zaterdag even vergeten. Mijn vrouw vond ze wel lekker hartig. Maar ik vond het geen eten. Echt jammer want ze waren supermals. Nou voor mij is het niet gebeurd, geen foto's van gemaakt zo teleurgesteld was ik. Je bent er toch de hele middag mee bezig. Maar weer een goede les voor de volgende keer. Wees voorzichtig met het door elkaar gooien van rubs!!!