Gisteravond hadden Gerard en ik een Steven&Me avond ingepland. De planning was om 4 gerechten te maken, in kleine porties.
Dus vol goede moed naar de Makro boodschappen doen.
Helaas, geen dino ribben. Dan blijft alleen Toscaanse kip, Runderfajita`s en Saffraan-Citroen kebabs over. En als "bijgerecht" overheerlijke galapenos.
Uiteindelijk hebben we ook de kip een mooi plaatsje in de vriezer gegeven omdat we (lees ik) de porties te groot hadden gemaakt! 8)
Als tussendoortje lekkere galapenos gegeten en aansluitend de kebabs.
Dit was voor mij de 2e keer in een week dat ik lamsvlees at. En het was weer heerlijk. Ik blijf lam maar een raar stuk vlees vinden.
Het is geen "mooi" egaal stuk vlees.
Het vlees lekker gemarineerd in een schaal en aan de spiesjes geregen. De paprika en ui hadden we al bereid bij de fajita`s, dus die hebben we niet ook op de spiesjes gemaakt.
Gewoon puur gemarineerd vlees zonder saus. Heerlijk. De marinade heeft zijn werk goed gedaan.
Wat mij betreft komt dit gerecht nog wel vaker op tafel!