Steven was laat bij mij ;-)
Maar goed, lekkere recepten moet je altijd proberen toch?
Enfin.
Alle ingredienten zoals bij topicstarter vermeld in vijzel, en malen maar.
Vlees, bavette van de lidl, er in. Ik had het in blokjes gesneden.
In de tussentijd Domi's pindasaus Maken, jummie maar veuls te veul

. Ik heb er wel meer sambal ingedaan.
Ook nog even Thaise fried rice gemaakt (uit een Thais kookboek)
En Thaise groentesalade: broccoli, peultjes en babymais: even de kook erover, koud afspoelen en dan een mengsel van chilisaus, limoensap en limoenrasp en honing er overheen en husselen maar.
Resultaat op een bordje
Vlees was echt verrukkelijk. De dome tenp was ongeveer 240 dus lekker heet voor het vlees. Wat een smaken!
Moest direct weer terugdenken aan onze reizen naar Borneo, Maleisie en Thailand... Kon zo bij een avondmarkt worden geserveerd
Dank voor het kijken, en mocht ie ergens anders moeten dan hoor ik dat graag.