Zo, ik dacht, ik haal eens iets in....
De ingredienten
Bij gebrek aan een zijbrander zet ik een skillet op mijn firestarter.
Sucade op de WGA, in plaats van entrecote.
Eindresultaat, met recht een hartinfarct op een bordje
Voor de oplettende kijker ik heb idd uiteindelijk maar 1 ei gebakken ipv 2. Ik zag dat ei al bij voorbaat niet zitten...
Wat vond ik er van? Hmmm, ik kon geen samenhang vinden in dit recept. Sucade en chimichurrie waren een heerlijke combinatie, maar dat gebeuren met de spek en ei erbij... Deed me denken aan nog zo'n gerecht, de kapsalon. " wat hebben we in huis, we donderen het in een bakje, en dat is het dan". ( ik heb nog nooit een kapsalon gegeten, het idee alleen al. Burp).
Maar dat doet niet terzake, ik dwaal weer af

Anyway, ik heb mijn taak volbracht, Steven is tevreden de deur uit!