Nieuw seizoen, nieuwe mensen...
Ik ben Maarten en gebruik m'n achternaam als nickname. Ben lid geworden omdat ik graag meer wil weten over het BBQ'en an sich. Dus recepten, technieken, materiaal. Ben al veel wijzer geworden door de frontpage van BBQ-nl door te spitten, maar meer info is altijd beter.
Trivia: 33, vader van 1.5 kind (2de is onderweg), woon in Valkenburg ZH (bij Katwijk), onderzoeker bij het LUMC in Leiden
Ik heb momenteel een Weber 57cm, 'instappertje' dus. Droom; BGE large, alleen al vanwege het uiterlijk en de potentiele mogelijkheden. Kooltjes: Ecobrasa, Classic rub, JD saus en ik wil graag af van de standaard sate'tje en hamburgertjes.
Ga dus hopelijk veel lezen en leren. Dat in de praktijk brengen is de bedoeling.
Ik ben Maarten en gebruik m'n achternaam als nickname. Ben lid geworden omdat ik graag meer wil weten over het BBQ'en an sich. Dus recepten, technieken, materiaal. Ben al veel wijzer geworden door de frontpage van BBQ-nl door te spitten, maar meer info is altijd beter.
Trivia: 33, vader van 1.5 kind (2de is onderweg), woon in Valkenburg ZH (bij Katwijk), onderzoeker bij het LUMC in Leiden
Ik heb momenteel een Weber 57cm, 'instappertje' dus. Droom; BGE large, alleen al vanwege het uiterlijk en de potentiele mogelijkheden. Kooltjes: Ecobrasa, Classic rub, JD saus en ik wil graag af van de standaard sate'tje en hamburgertjes.
Ga dus hopelijk veel lezen en leren. Dat in de praktijk brengen is de bedoeling.