C
clerecl
Gast
Hoi allemaal.
Mijn naam is Erica , ben 49 en woon samen met mijn vriend. Ik heb 2 tienerkids. Tot gisteren bestond mijn bbq ervaring uit wat hamburgers en worstjes op een electrische bbq warm maken. Een briketten bbq aanmaken vond ik altijd zo'n gedoe dat ik daar niet aan begon maar toen ik zag hoe makkelijk het met zo'n bbq starter ging ben ik omgedraaid, ook omdat het me zo leuk leek om allerlei dingen klaar te maken op het gbs systeem van weber. Eergisteren dan een one touch premium met starter gekocht en gisteren geprobeerd een pizza te maken op de pizzasteen. Heb zo ongeveer alles verkeerd gedaan wat je verkeerd kon doen geloof ik. Kwam er bv halverwege achter dat ik naar graden fahrenheit zat te kijken ipv celcius. Ondanks dat was de pizza toch goed te eten. Alleen de bodem was wat aan de massieve kant. Waarschijnlijk het deeg niet goed klaargemaakt denk ik. verder vergeten dat je ook nog iets met de luchttoevoer kon doen. Nog veel oefenen dus maar met alle info hier gaat dat goedkomen!
Mijn naam is Erica , ben 49 en woon samen met mijn vriend. Ik heb 2 tienerkids. Tot gisteren bestond mijn bbq ervaring uit wat hamburgers en worstjes op een electrische bbq warm maken. Een briketten bbq aanmaken vond ik altijd zo'n gedoe dat ik daar niet aan begon maar toen ik zag hoe makkelijk het met zo'n bbq starter ging ben ik omgedraaid, ook omdat het me zo leuk leek om allerlei dingen klaar te maken op het gbs systeem van weber. Eergisteren dan een one touch premium met starter gekocht en gisteren geprobeerd een pizza te maken op de pizzasteen. Heb zo ongeveer alles verkeerd gedaan wat je verkeerd kon doen geloof ik. Kwam er bv halverwege achter dat ik naar graden fahrenheit zat te kijken ipv celcius. Ondanks dat was de pizza toch goed te eten. Alleen de bodem was wat aan de massieve kant. Waarschijnlijk het deeg niet goed klaargemaakt denk ik. verder vergeten dat je ook nog iets met de luchttoevoer kon doen. Nog veel oefenen dus maar met alle info hier gaat dat goedkomen!