BasBQ
Beef en Steak

startende bbqer

C

clerecl

Gast
Hoi allemaal.

Mijn naam is Erica , ben 49 en woon samen met mijn vriend. Ik heb 2 tienerkids. Tot gisteren bestond mijn bbq ervaring uit wat hamburgers en worstjes op een electrische bbq warm maken. Een briketten bbq aanmaken vond ik altijd zo'n gedoe dat ik daar niet aan begon maar toen ik zag hoe makkelijk het met zo'n bbq starter ging ben ik omgedraaid, ook omdat het me zo leuk leek om allerlei dingen klaar te maken op het gbs systeem van weber. Eergisteren dan een one touch premium met starter gekocht en gisteren geprobeerd een pizza te maken op de pizzasteen. Heb zo ongeveer alles verkeerd gedaan wat je verkeerd kon doen geloof ik. Kwam er  bv halverwege achter dat ik naar graden fahrenheit zat te kijken ipv celcius. Ondanks dat was de pizza toch goed te eten. Alleen de bodem was wat aan de massieve kant. Waarschijnlijk het deeg niet goed klaargemaakt denk ik. verder vergeten dat je ook nog iets met de luchttoevoer kon doen. Nog veel oefenen dus maar met alle info hier gaat dat goedkomen!
 
Hoi Erica,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Beste Erica, van harte welkom op dit fijne forum!! ;)
 
Welkom Erica en veel plezier hier!!!
 
Welkom Erica. We hebben hier een aantal pizza specialisten (ikke niet ;)) rond lopen die je vast verder willen helpen. Start gerust een nieuw topic over je tweede pizza avontuur. Plaats daarin veel foto's  en je krijgt geheid feedback. Beter nog start het topic voordat je begint en vertel je planning, dan komt de hulp ook nog op tijd ;)
 
ik heb geprobeerd een afbeelding toe te voegen maar het enige dat gebeurd is dit:
 
hallo Erica, welkom hier!
 
Welkom!
 
ik was er inmiddels uit hoe het werkt, maar bedankt.  Heb mijn eerste verslag gepost.
 
hoi Erica,
welkom bij dit edele genootschap
 
Een warm welkom Erica!
 
O, ik heb wel al gezellig met je zitten beppen, maar nog niet welkom geheten.... Schande!

Welkom Erica, ik hoop dat je het hier naar je zin gaat hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan