A
arjan
Gast
Het moest er toch een keer van komen.... Buikspek.
Ik had al een tijdje een buik in de vriezer liggen, maar nog geen ideeen.
Tot ik een paar weken geleden dit mooie forum tegenkwam.
Ik heb nu het geluk dat ik heel veel mooie stukjes spek voorbij heb zien komen. Alleen een beetje jammer dat ik nu geen keuze kan maken wat voor spek het wordt.
Daarom heb ik maar besloten om heel veel smaakjes te maken.
De eerste liggen nu te wachten in de koelkast.

800 gram standaard bacon:

1,5 kilo Golden bacon. Hier heb ik hoge verwachtingen van. Ziet er erg lekker uit!

Van de week gaat er nog een stuk zeeuws spek en een stuk walchers gilden spek bij. het Walchers lijkt me ook heerlijk.
Ga morgen even kijken wat we nog aan appelhout in het houthok hebben liggen om voor het rooksmaakje. Anders wordt het beuk.
Wordt vervolgd...
Ik had al een tijdje een buik in de vriezer liggen, maar nog geen ideeen.
Tot ik een paar weken geleden dit mooie forum tegenkwam.
Ik heb nu het geluk dat ik heel veel mooie stukjes spek voorbij heb zien komen. Alleen een beetje jammer dat ik nu geen keuze kan maken wat voor spek het wordt.
Daarom heb ik maar besloten om heel veel smaakjes te maken.
De eerste liggen nu te wachten in de koelkast.

800 gram standaard bacon:

1,5 kilo Golden bacon. Hier heb ik hoge verwachtingen van. Ziet er erg lekker uit!

Van de week gaat er nog een stuk zeeuws spek en een stuk walchers gilden spek bij. het Walchers lijkt me ook heerlijk.
Ga morgen even kijken wat we nog aan appelhout in het houthok hebben liggen om voor het rooksmaakje. Anders wordt het beuk.
Wordt vervolgd...