Spareribs gemarineerd met een zelfgemaakte rub, bestaande uit Paprikapoeder, knoflookpoeder, peper en zout (helaas ben ik vergeten een foto te maken van het rauwe product). De spareribs gerookt met twee grove blokjes eikenhout op 120 graden celcius.
Na twee uur zagen ze er zo uit en ik heb ze in aluminiumfolie gewikkeld samen met wat milde sambal:
Na een uurtje in folie nog een half uurtje terug gelegd zonder folie. (helaas weer vergeten een foto te maken van het volledige resultaat)
Waren erg lekker, hoefde niet te kluiven op de spareribs en waren erg mals en sappig!
Na twee uur zagen ze er zo uit en ik heb ze in aluminiumfolie gewikkeld samen met wat milde sambal:

Na een uurtje in folie nog een half uurtje terug gelegd zonder folie. (helaas weer vergeten een foto te maken van het volledige resultaat)

Waren erg lekker, hoefde niet te kluiven op de spareribs en waren erg mals en sappig!