BasBQ
Beef en Steak

Spareribs van lokale Slagerij

 
 

Tokke89

Sprokkelaar
Berichten
44
Spareribs gemarineerd met een zelfgemaakte rub, bestaande uit Paprikapoeder, knoflookpoeder, peper en zout (helaas ben ik vergeten een foto te maken van het rauwe product). De spareribs gerookt met twee grove blokjes eikenhout op 120 graden celcius.

Na twee uur zagen ze er zo uit en ik heb ze in aluminiumfolie gewikkeld samen met wat milde sambal:
2016-09-15%2015.57.02_zpsbld1lwfm.jpg


Na een uurtje in folie nog een half uurtje terug gelegd zonder folie. (helaas weer vergeten een foto te maken van het volledige resultaat)
2016-09-15%2016.21.03_zpsoikmdzzh.png


Waren erg lekker, hoefde niet te kluiven op de spareribs en waren erg mals en sappig!
 
lekker hoor, had ik ook wel gelust  :)
 
Ziet er heerlijk uit!
 
ziet er goed uit.  =P~
 
Yum

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Mooie rib Duroc ?  Of is de foto nogal close up ?(dikke botten)
 
Boldeagle zei:
Mooie rib Duroc ?  Of is de foto nogal close up ?(dikke botten)

haha foto is een beetje close-up denk ik :p, botjes waren niet heel erg groot, wel een beetje ovaal:) waren wel erg lekker.
 
lust ik ook wel

 
Zien er gezond uit! Jummie
 
Mooie run En zien er heerlijk en goed uit


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Lekker minimalistische Rub. Daar hou ik van. Ga je recept testen! Ziet er goed uit
 
NielsG zei:
Lekker minimalistische Rub. Daar hou ik van. Ga je recept testen! Ziet er goed uit
Ja ik hou zelf ook niet van een hele dikke laag met rub. Ben benieuwd wat je er van vind! Succes.
 
Terug
Bovenaan Onderaan