Goededag bbq vrienden
ik heb al behoorlijk lopen zoeken door de forums en google,maar ik ga morgen 4 prachtig grote spareribs klaar maken op me kamado.
Dit gaat me 2e keer ribs maken worden.
de eerste keer waren ze al best goed,maar nu had ik ook het een en ander gelezen stomen in bier.
Maar ik kan gewoon nergens lezen hoe het presies in elkaar zit met het bier dan
ik heb zelf een handige rib rek erbij voor de eerste 3 uur. Maar is het zo dat als je de ribsin de alufoli gaat inpakken met boter en de suiker er dan bier bij giet? Of sla ik hier de plank helemaal mis?
En meteen even een 2e kleine vraag. Ben zelf in het bezit van een big joe ( tja behoorlijk groot maar was een goeie aanbieding met Black Friday
)
Is het raadzaam voor een lange run om de hele kolen mand vol te gooien en alle kolen laten branden? Of helemaal vol en bijv de helft laten branden.
Ik zal morgen tijdens het bbqe de foto’s posten
ik heb al behoorlijk lopen zoeken door de forums en google,maar ik ga morgen 4 prachtig grote spareribs klaar maken op me kamado.
Dit gaat me 2e keer ribs maken worden.
de eerste keer waren ze al best goed,maar nu had ik ook het een en ander gelezen stomen in bier.
Maar ik kan gewoon nergens lezen hoe het presies in elkaar zit met het bier dan
ik heb zelf een handige rib rek erbij voor de eerste 3 uur. Maar is het zo dat als je de ribsin de alufoli gaat inpakken met boter en de suiker er dan bier bij giet? Of sla ik hier de plank helemaal mis?
En meteen even een 2e kleine vraag. Ben zelf in het bezit van een big joe ( tja behoorlijk groot maar was een goeie aanbieding met Black Friday

Is het raadzaam voor een lange run om de hele kolen mand vol te gooien en alle kolen laten branden? Of helemaal vol en bijv de helft laten branden.
Ik zal morgen tijdens het bbqe de foto’s posten