Beef en Steak

Spareribs 3-2-1 Noskos

Cilinderman

Tondelzoeker
Berichten
18
Hoi allen,

Vandaag lekker spareribs gemaakt volgens de 3-2-1 methode i.c.m. recept Dennis (Noskos).
Ik moet zeggen dat ik blij was met alle filmpjes en tips vanuit het forum, die hebben me geholpen om e.e.a. onder controle te houden vandaag!

Mijn oude Weber Mastertouch en de Minion methode met folie onderin en een waterbak. Al met al de temperatuur redelijk onder controle kunnen houden (ondanks de sneeuw) en de rib s waren heerlijk!

Afbeelding van WhatsApp op 2025-11-23 om 19.07.51_ebe79de2.jpg
Bekijk bijlage 81710
Afbeelding van WhatsApp op 2025-11-23 om 19.07.51_0a5897f0.jpg
Bekijk bijlage 81710
Afbeelding van WhatsApp op 2025-11-23 om 19.07.51_a25ca9b0.jpg
Afbeelding van WhatsApp op 2025-11-23 om 19.07.51_988c76a2.jpg


Afbeelding van WhatsApp op 2025-11-23 om 19.07.51_3c076bf4.jpg


Afbeelding van WhatsApp op 2025-11-23 om 19.07.51_f3a26e34.jpg
 
Laatst bewerkt:
Ziet er prima uit en complimenten!
Het vraagt in een Weber ketel toch net even wat meer vakmanschap dan op een kamado.
 
Ziet er prima uit en complimenten!
Het vraagt in een Weber ketel toch net even wat meer vakmanschap dan op een kamado.
Dank voor je compliment☺️! Je moet er wel bij blijven idd. En weten wat je kan doen als het de verkeerde kant opgaat. Maar dat had ik hier allemaal gelezen :).
 
Er is toch niks mooiers dan in de sneeuw achter de bbq staan!! En die ribs zien er fantastisch uit! 👌🏻
 
Terug
Bovenaan Onderaan