- Berichten
- 20.961
Tijdens het maken van de Pulled Pork gisteren liep het water me de hele tijd in de mond.
Een mooie gelegenheid om een snack te maken die al een eeuwigheid op de to-do-lijst stond: Smoked Spam. Het idee komt van de blog van Cowgirl, die de meest simpele maar vooral ook extravagante zaken op de barbecue maakt.
Spam komt uit Amerika, wij kennen het als Smac.
Het is principe is eenvoudig, vlees insnijden tot bijna op de bodem.
Op de smoker, 120C, 01:15h, met wat appel rookhout.
Bestrooien met een mengsel van bruine suiker en cayennepeper.
Sprayen met Jack Daniel's.
Nog eens drie kwartier in de smoker en je hebt een heerlijke snack.
De jongste vond het fantastisch.
Bedankt voor het kijken.
Een mooie gelegenheid om een snack te maken die al een eeuwigheid op de to-do-lijst stond: Smoked Spam. Het idee komt van de blog van Cowgirl, die de meest simpele maar vooral ook extravagante zaken op de barbecue maakt.
Spam komt uit Amerika, wij kennen het als Smac.

Het is principe is eenvoudig, vlees insnijden tot bijna op de bodem.

Op de smoker, 120C, 01:15h, met wat appel rookhout.

Bestrooien met een mengsel van bruine suiker en cayennepeper.

Sprayen met Jack Daniel's.

Nog eens drie kwartier in de smoker en je hebt een heerlijke snack.

De jongste vond het fantastisch.

Bedankt voor het kijken.