- Berichten
- 3.177
Poh, weer even geleden dat ik op dit forum zat.. bijna een hele week zonder!
Dat is niet echt normaal voor mij..
Voor de fotowedstrijd had ik best veel ideeen, maar door de eerste verjaardag van mijn zoon, en daarmee een zeer gespreide verjaardag (want corona iedereen kwam apart natuurlijk) viel deze wedstrijd er een beetje tussen in.
Toch de stoute schoenen aangetrokken vandaag en een philly cheese steak gemaakt.
Oke oke oke, ik heb wat andere ingredienten gebruikt dan gebruikelijk voor dit recept wordt gebruikt.. maar ach.
Ik zag het voor het eerst bij een youtuber vroeger en het bleef me wel eens dagen, is dat nou zo bijzonder?
Toen, niet heel lang geleden, zag ik @Bram hem maken hier op het forum, en ook toen bleef het hangen..
zo getuige mijn post toen:
En als je het mij vraagt. ppuuhhhrrima voer voor street food.
In Philidelphia bijna cultureel erfgoed volgens mij..
Afin, genoeg geluld.
We begonnen met een entrecote, en ik had nog nieuwe kruiden gekregen van zwager dus die eens geprobeerd (spoiler: super lekker).
Uitje in de skillet, alvast wat aanbakken..
Dat gebroederlijk op de weber
En zo kwam de entrecote al snel van de bbq af en was hij echt perfect, dat lukt me toch niet vaak..
Maar we zijn nog niet klaar, reepjes zo vind ik wel lekker..
Even door de uitjes geroerd en bestrooid met belegen kaas.
Grill streepjes op het boordje (vers oven brood gekozen van de lidl)
Kaas lekker gesmolten, tijd om hem lekker er vanaf te halen en eens flink te smikkelen.
Poh...
En dan nog de 'money-shot':
En het vrouwtje dan?
Die heeft een zalmpje gekregen en vervolgens het broodje belegd zoals ik eerder een recept deelde:
Het was echt super lekker! Vlees lekker, kruiden waren top, uien lekker zacht maar niet snot, kaas smaakte lekker bij de kruiden en verassend goed bij de entrecote.
Brood was ook super..
Tja.. gewoon een heerlijke zondagse hap. gelukkig tussen alle buitjes door lekker even kunnen grillen.
Bedankt voor het lezen allemaal!
Dat is niet echt normaal voor mij..
Voor de fotowedstrijd had ik best veel ideeen, maar door de eerste verjaardag van mijn zoon, en daarmee een zeer gespreide verjaardag (want corona iedereen kwam apart natuurlijk) viel deze wedstrijd er een beetje tussen in.
Toch de stoute schoenen aangetrokken vandaag en een philly cheese steak gemaakt.
Oke oke oke, ik heb wat andere ingredienten gebruikt dan gebruikelijk voor dit recept wordt gebruikt.. maar ach.
Ik zag het voor het eerst bij een youtuber vroeger en het bleef me wel eens dagen, is dat nou zo bijzonder?
Toen, niet heel lang geleden, zag ik @Bram hem maken hier op het forum, en ook toen bleef het hangen..
zo getuige mijn post toen:
Bram on it again.
Lekker man, ziet er smakelijk uit!
Sinds ik ooit heb gehoord over de philly cheese steak, staat het al op het lijstje!
En als je het mij vraagt. ppuuhhhrrima voer voor street food.
In Philidelphia bijna cultureel erfgoed volgens mij..
Afin, genoeg geluld.
We begonnen met een entrecote, en ik had nog nieuwe kruiden gekregen van zwager dus die eens geprobeerd (spoiler: super lekker).
Uitje in de skillet, alvast wat aanbakken..
Dat gebroederlijk op de weber
En zo kwam de entrecote al snel van de bbq af en was hij echt perfect, dat lukt me toch niet vaak..
Maar we zijn nog niet klaar, reepjes zo vind ik wel lekker..
Even door de uitjes geroerd en bestrooid met belegen kaas.
Grill streepjes op het boordje (vers oven brood gekozen van de lidl)
Kaas lekker gesmolten, tijd om hem lekker er vanaf te halen en eens flink te smikkelen.
Poh...
En dan nog de 'money-shot':
En het vrouwtje dan?
Die heeft een zalmpje gekregen en vervolgens het broodje belegd zoals ik eerder een recept deelde:
Het was echt super lekker! Vlees lekker, kruiden waren top, uien lekker zacht maar niet snot, kaas smaakte lekker bij de kruiden en verassend goed bij de entrecote.
Brood was ook super..
Tja.. gewoon een heerlijke zondagse hap. gelukkig tussen alle buitjes door lekker even kunnen grillen.
Bedankt voor het lezen allemaal!