BasBQ
Beef en Steak

Smart BBQ - Julius Jaspers

maussie1982

Pitmaster
 
 
Berichten
519
Titel:Smart BBQ
Auteur: Julius Jaspers
ISBN: 978 90 488 1731 3
Taal: Nederlands
Aantal blz: 299
Waar te koop:  bol.com etc.
Prijs in ?: ?27,50

image-119.jpg


image-120.jpg


image-121.jpg


image-122.jpg


Bespreking:
Mijn eerste indruk van dit boek is zeer goed. Het is een mooi en stevig boek met veel mooie en duidelijke illustraties. Dit boek heeft alles wat ik persoonlijk zoek in een bbq boek, culinair, low and slow van eenvoudig tot wat ingewikkelder. De ingredi?nten zijn mijns inziens allen goed verkrijgbaar wat niet altijd het geval is. De recepten worden duidelijk beschreven, per recept staat er middels iconen aangegeven hoe het betreffende recept bereid dient te worden. Het vlammetje geeft een indicatie aan van de tempratuur, tijden staan er duidelijk bij maar ook de kern- en dome tempratuur. Voor een Nederlands bbq boek overtreft het mijn verwachtingen!
 

MarBQ

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.192
Thanx!! ;)
 

Boldeagle

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.066
Ok, het eerste exemplaar is binnen zie ik.  De eerste indruk ziet er idd netjes uit.
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
leuk, er gaan al veel verhalen over dit boek, dus was er best wel nieuwsgierig naar
 

man_of_magic

Vuurmaker
 
 
Berichten
73
Mooi boek idd. Stonden ook wel wat succes nummers in uit eerdere boeken van Mr. SMART cooking maar dat mag de pret niet drukken.
 

Gabor

Pitmaster
 
 
Berichten
503
Ik krijg hem cadeau van vrienden op voorwaarde dat ze een paar gerechten mogen kiezen die ik dan moet maken, ik heb me dus gewoon om laten kopen  :-[
 
T

Thor

Gast
Ik zag m vorige week bij Beef&Steak liggen en heb er even in staan bladeren. Lijkt me een erg leuk/mooi boek!
 

riona

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.911
Ik denk dat het wel een goed boek is maar gezien de korte tijd dat deze meneer aan het BBQ is heeft hij alles van ons en zijn team maten op gepikt , dus wij of een ieder had zo'n boek kunnen schrijven alleen wij zijn niet commercieel genoeg wij zetten alle recepten op het net en daar hoef je niets voor te betalen.
 

Eddeped

Pitmaster
 
 
 
Berichten
764
riona zei:
Ik denk dat het wel een goed boek is maar gezien de korte tijd dat deze meneer aan het BBQ is heeft hij alles van ons en zijn team maten op gepikt , dus wij of een ieder had zo'n boek kunnen schrijven alleen wij zijn niet commercieel genoeg wij zetten alle recepten op het net en daar hoef je niets voor te betalen.
Riona +1
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.757
riona zei:
Ik denk dat het wel een goed boek is maar gezien de korte tijd dat deze meneer aan het BBQ is heeft hij alles van ons en zijn team maten op gepikt , dus wij of een ieder had zo'n boek kunnen schrijven alleen wij zijn niet commercieel genoeg wij zetten alle recepten op het net en daar hoef je niets voor te betalen.
Good point Ron.
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
daar ben ik het ook mee eens Ron
 

ChrisMaes

Gemarineerd
 
Berichten
1.398
maussie1982 zei:
tijden staan er duidelijk bij maar ook de kern- en dome tempratuur.
Kijk, zulke boeken heb je dus wat aan. Koken op temperatuur en de tijd enkel gebruiken als indicatie voor als de vrouw (of man) vraagt wanneer het eten klaar is :)

Op mijn verlanglijstje gezet, bedankt voor de bespreking!
 

Nosmo

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.733
Riona +1
 

Eddeped

Pitmaster
 
 
 
Berichten
764
Eddeped zei:
riona zei:
Ik denk dat het wel een goed boek is maar gezien de korte tijd dat deze meneer aan het BBQ is heeft hij alles van ons en zijn team maten op gepikt , dus wij of een ieder had zo'n boek kunnen schrijven alleen wij zijn niet commercieel genoeg wij zetten alle recepten op het net en daar hoef je niets voor te betalen.
Riona +1

Maar dat wil niet zeggen dat ik het boek niet zou willen hebben natuurlijk. Pas mijn kookboekenplank weer eens opgeruimd, dus er is weer ruimte in de kast. ;)
 

Gabor

Pitmaster
 
 
Berichten
503
Heb hem zojuist ontvangen en moet zeggen een leuk boek. Wel veel recepten die hier idd ook staan maar ook wel her en der een nieuwe of een verrassende. Iig handig om een aantal goede recepten gebundeld te hebben, scheelt wat zoekwerk.

Misschien moeten we de beste recepten die hier staan ook maar een bundelen en uitgeven  ;D
 

MarBQ

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.192
Misschien moeten we de beste recepten die hier staan ook maar een bundelen en uitgeven  ;D

Gabor +1
 

RedFox

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.160
Leo zei:
daar ben ik het ook mee eens Ron
Soms heb je vrienden voor het leven, soms heb je "vrienden" voor maar even.........  :-X
 

MrMannetje

Pitmaster
 
 
 
 
Berichten
520
Riona +1

Volgens mij zijn alle genootschapsteams die aan de Tony Stone hebben meegedaan hoger ge?indigd dan zijn team dus het forum uitprinten en je bent al een heel eind.. (of was jij al ergens mee bezig Dennis?:) )

Overigens ben ik wel benieuwd naar het boek en kom het vast wel in de kast op een gegeven moment.. Al is het maar om te zeggen dat we hoger ge?indigd waren ;)

 

Raymondvw

Tondelzoeker
Berichten
9
Mooi boek, overzichtelijk en beknopt geschreven gerechten. Niet alleen vlees maar ook groenten komen aan bod.
 
Bovenaan Onderaan