Gisteren een Beenhammetje gemaakt naar het idee van Noskos.
http://www.bbq-nl.com/2010/10/beenham-met-mosterd-maple-glaze.html
Als Rub gebruikt Peper, zout, paprika poeder, lekker simpel. Rookhout Hickory.
Het ei op 160 gr gestookt en ham erop. Na een uurtje een honing-mostert-tijm erover gekwast.
20 min later was hij intern op 60 gr. Alu folie erom en 10 min. laten rusten.
Helaas geen werkfoto's. alleen het eindresultaat, en dat was smullen. Geserveerd met een puree van zoete aardappel en een koolsla.
http://www.bbq-nl.com/2010/10/beenham-met-mosterd-maple-glaze.html
Als Rub gebruikt Peper, zout, paprika poeder, lekker simpel. Rookhout Hickory.
Het ei op 160 gr gestookt en ham erop. Na een uurtje een honing-mostert-tijm erover gekwast.
20 min later was hij intern op 60 gr. Alu folie erom en 10 min. laten rusten.
Helaas geen werkfoto's. alleen het eindresultaat, en dat was smullen. Geserveerd met een puree van zoete aardappel en een koolsla.

