- Berichten
- 1.525
na twee weken eindelijk weer eens tijd gehad voor de Q
een mooie procureur gehaald op de markt in Enschede bij aalvink (gelukkig had hij er nog ??n liggen)

opensnijden en als een rol uitrollen

shoarma kruiden erop met een paar druppels olie

weer oprollen tot de orginele vorm en opbinden met slagerstouw

op 140 graden (indirect) laten garen tot een kerntemperatuur van 71 graden

even 10 minuten laten rusten en dan in dunne plakjes/ reepjes snijden en met wat sla, een pita broodje en wat aioli lekker op peuzelen

ondertussen ook wat moinks draaien met dochterlief en een paar borrelpootjes in mijn eigen rub zetten




de borrelpootjes aflakken met mijn eigen bbq saus en nog 25 minuten op de Q laten liggen


al met al weer een smakelijke zaterdag
een mooie procureur gehaald op de markt in Enschede bij aalvink (gelukkig had hij er nog ??n liggen)

opensnijden en als een rol uitrollen

shoarma kruiden erop met een paar druppels olie

weer oprollen tot de orginele vorm en opbinden met slagerstouw

op 140 graden (indirect) laten garen tot een kerntemperatuur van 71 graden

even 10 minuten laten rusten en dan in dunne plakjes/ reepjes snijden en met wat sla, een pita broodje en wat aioli lekker op peuzelen

ondertussen ook wat moinks draaien met dochterlief en een paar borrelpootjes in mijn eigen rub zetten




de borrelpootjes aflakken met mijn eigen bbq saus en nog 25 minuten op de Q laten liggen


al met al weer een smakelijke zaterdag