- Berichten
- 1.546
na twee weken eindelijk weer eens tijd gehad voor de Q
een mooie procureur gehaald op de markt in Enschede bij aalvink (gelukkig had hij er nog ??n liggen)
opensnijden en als een rol uitrollen
shoarma kruiden erop met een paar druppels olie
weer oprollen tot de orginele vorm en opbinden met slagerstouw
op 140 graden (indirect) laten garen tot een kerntemperatuur van 71 graden
even 10 minuten laten rusten en dan in dunne plakjes/ reepjes snijden en met wat sla, een pita broodje en wat aioli lekker op peuzelen
ondertussen ook wat moinks draaien met dochterlief en een paar borrelpootjes in mijn eigen rub zetten
de borrelpootjes aflakken met mijn eigen bbq saus en nog 25 minuten op de Q laten liggen
al met al weer een smakelijke zaterdag
een mooie procureur gehaald op de markt in Enschede bij aalvink (gelukkig had hij er nog ??n liggen)
opensnijden en als een rol uitrollen
shoarma kruiden erop met een paar druppels olie
weer oprollen tot de orginele vorm en opbinden met slagerstouw
op 140 graden (indirect) laten garen tot een kerntemperatuur van 71 graden
even 10 minuten laten rusten en dan in dunne plakjes/ reepjes snijden en met wat sla, een pita broodje en wat aioli lekker op peuzelen
ondertussen ook wat moinks draaien met dochterlief en een paar borrelpootjes in mijn eigen rub zetten
de borrelpootjes aflakken met mijn eigen bbq saus en nog 25 minuten op de Q laten liggen
al met al weer een smakelijke zaterdag